Quartierissa olemme halunneet yhdistää kaksi intohimoamme- poikkeuksellisen laadukkaat viinit ja herkullisen ruuan- mutkattomalla ja kutsuvalla tavalla. Perustajiemme matkat bistroissa läpi Euroopan sytyttivät idean Quartierille. Paikalle, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi, samalla nauttien suurenmoisen ruoan ja viinin iloista.
Nimensä mukaisesti Quartier on korttelibistro; paikka, jonne voit poiketa pikaisesti lasilliselle suosikkiviiniäsi tai nauttimaan keittiömme antimista juuri niin kuin tahdot. Ruokalistamme on koottu yksittäisistä annoksista, antaen sinulle vapauden valita oma kulinaarinen seikkailusi mieltymyksiesi mukaan. Huomaavainen henkilökuntamme on myös aina valmiina auttamaan sinua yhdistämään makuja unohtumattoman aterian saavuttamiseksi.
Moss eli sammal on tärkeä osa ekosysteemiä, sillä ne sitovat kosteutta, estävät eroosiota ja tarjoavat elinympäristön monille mikro-organismeille. Yksinkertaisesta rakenteestaan huolimatta sammalet ovat erittäin kestäviä ja voivat selviytyä ankarissa olosuhteissa, joissa monet muut kasvit eivät pysty.
Myös me Moss Barissa kosteutamme ankarissa suomalaisissa olosuhteissa eläviä organismeja parhailla juomilla, joita voimme luoda.
Samalla pyrimme minimoimaan jätteen ja hyödyntämään kaikki raaka-aineemme rajoittaaksemme luontoomme kohdistuvaa vaikutusta.
Moss tarjoaa sinulle elämyksiä lasin täydeltä. Keskitymme laadukkaisiin, käsin valmistettuihin cocktaileihin, joissa yhdistyvät huolella valitut raaka-aineet ja innovatiiviset reseptit.
Tunnelmallinen sisustus ja rento ilmapiiri tekevät Mossista täydellisen paikan viettää iltaa.
Moss ei ole vain baari, se on kokemus, jossa maut ja tarinat kohtaavat. Tule nauttimaan laadusta ja luovuudesta –meillä jokainen cocktail on taideteos.